Номер соціального страхування

 Частина I. Персональні дані

(1) Ім'я заявника. Претендента на роботу, який подаватиме цю заяву, потрібно буде ідентифікувати на початку цього процесу. Його або її ім’я очікується в стандартній презентації «Перший», «Середній» і «Останній», якщо цього вимагається.


(2) Поточна дата.


(3) Адреса. Адреса проживання претендента на роботу повинна бути розповсюджена в сусідній район. Для цього передбачено дві лінії. Небажано використовувати П.О. Адреса скриньки, якщо немає крайньої необхідності. Більшості, якщо не всім роботодавцям потрібна домашня адреса кожного потенційного працівника для перевірки справ.


(4) Адреса електронної пошти. Кандидат на роботу повинен мати можливість надати дійсну адресу електронної пошти, яка активно контролюється.


(5) Номер телефону. Багато потенційних роботодавців зв’яжуться із Заявником по телефону щодо важливих питань, питань чи рішень. Мобільний телефон та/або номери домашнього телефону претендента на роботу мають бути відображені разом із іншою контактною інформацією.


(6) Номер соціального страхування. Загальновизнаним і надзвичайно надійним засобом підтвердження особи є його номер соціального страхування. Тому для відображення номера соціального страхування претендента на роботу зарезервовано конкретну область.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/


(7) Дата доступу. Слід повідомити календарну дату, коли Кандидат на роботу вперше зможе фізично працювати.


(8) Бажана оплата. Ставку оплати, яку очікує претендент на роботу, можна визначити як суму в доларах, сплачувану за годину, або встановлену річну зарплату. Оформлення цієї інформації має здійснюватися у вигляді суми в доларах, після чого встановлено прапорець «Година» або «Зарплата».


(9) Бажана робота.


(10) Шуканий статус роботи. Слід вказати, чи прагне претендент на роботу «повний робочий день», «неповний робочий день» чи «сезонну». Якщо претендент на роботу є гнучким, то будь-яка комбінація цих прапорців може бути встановлена, якщо вона відповідає намірам претендента на роботу.

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/


Частина II – Право на роботу

(11) Юридична придатність до роботи. Можливість легально працювати в Сполучених Штатах має бути однією з якостей претендента на роботу. Якщо так, потрібно позначити або вибрати поле «Так». В іншому випадку, якщо претендент на роботу не може легально працювати в Сполучених Штатах (тобто йому або їй може знадобитися спонсорство), слід вибрати поле «Ні».


(12) Попередня історія з роботодавцем. Поле «Так» слід вибрати, якщо претендент на роботу працював на роботодавця, який приймає цю заявку. Якщо ні, то потрібно поставити позначку «Ні». Майте на увазі, що якщо Претендент на роботу працював у цього Роботодавця до цього, до цього розділу повинні бути включені результати першої календарної дати та останньої календарної дати його або її терміну роботи у цього Роботодавця.


(13) Кримінальний статус. Кримінальна історія претендента на роботу повинна бути встановлена. Якщо він або вона ніколи не були засуджені за (тяжкі) злочини, потрібно вибрати поле «Ні». Якщо ні, то потрібно поставити галочку або вибрати «Так», а також задокументувати обговорення характеру обвинувального вироку щодо обставин, які призвели до засудження, а також його результатів.

Read more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/


Частина ІІІ – Освіта

(14) Середня школа. Для цієї заявки потрібна коротка історія академічної історії претендента на роботу. Таким чином, назву середньої школи, яку він або вона навчався, слід вказати разом із містом і штатом, де воно розташоване.


(15) Дата відвідування. Необхідні перша та остання календарні дати, коли претендент відвідував названу середню школу.


(16) Статус завершення. У полі «Так» слід поставити позначку, якщо претендент на роботу закінчив середню школу, і ступінь, яку він здобув, має бути виданий. Якщо претендент на роботу не закінчив середню школу, потрібно поставити позначку «Ні».

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/


(17) Коледж. Якщо кандидат на роботу навчався в коледжі, то повна назва цього коледжу або університету має бути відображена разом із містом і штатом, де його можна знайти.


(18) Дата відвідування. У цьому розділі знадобляться як перша дата семестру, коли кандидат на роботу навчався в коледжі, так і кінцева дата його відвідування.


(19) Статус ступеня. Якщо претендент на роботу є випускником коледжу, потрібно вибрати поле з написом «Так» і вибрати ступінь, яку він отримав. В іншому випадку, якщо він або вона не отримав диплом, то потрібно поставити позначку «Ні».


(20) Інші навчальні заклади або курси. Повинна бути включена інформація про будь-який інший тип освіти, яку здобув претендент на роботу. Наприклад, якщо претендент на роботу навчався у торговельній школі, назву школи разом із містом, штатом, датами відвідування та ступенем чи сертифікатом, отриманим претендентом на роботу, слід надіслати для перегляду.


(21) Дата початку та кінцева дата відвідування.


(22) Наданий ступінь або сертифікат. Сертифікат, який претендент на роботу отримав в іншому навчальному закладі або на курсі, який відвідував, необхідний для завершення цієї сфери.


Частина IV – Попередня робота

(21) Роботодавець 1. Більшість роботодавців захочуть переглянути

Comments